Real Kids Oy, Laura Pöyskö

Asiakaskokemuksia Tilitoimisto Mandaatista

“Mandaatti on yrittäjälle luotettava kumppani”

Olen ollut Mandaatin asiakkaana kuusi vuotta: yritykseni perustamisesta lähtien vuonna 2010. Pari ensimmäistä vuotta ovat yleensä kovimpia, varsinkin vaatealalla, jossa kilpailu on ankaraa. Tietyt jutut kuitenkin helpottavat alun jälkeen ja kun tiedostaa että hallittuja riskejä on aina pakko ottaa.

Toimintamme on vakiintunut hyvälle mallille ja muutimme huhtikuussa Kauppakeskus Valkeaan, jossa sijaitsemme ihanteellisesti samassa kerroksessa muiden lastenliikkeiden kanssa. Toimintamme on hyvällä pohjalla.

Luottamus ja aika syventävät yhteistyötä

Arvostan Mandaatissa ennen kaikkea luotettavuutta. Vaikeissa tilanteissa Mandaatista löytyy aina joku, jonka kanssa puhua asiat luottamuksellisesti läpi ja etsiä yhdessä ratkaisuja. Mitä pidempi suhde tilitoimistoon on, sitä enemmän yhteistyöstä saa irti.
Tilitoimisto, jossa puhutaan selkeää arkikieltä

Vietän itse niin paljon aikaa myymälässä, että yhteistyön tilitoimiston kanssa pitää olla sujuvaa ja vaivatonta. Erityisen loistavaa Mandaatissa onkin joustava ja mutkaton toiminta. Tilitoimiston ihmiset kertovat selkeällä arkikielellä, mitä asioita pitää tehdä. En kaipaa joka asiasta kuvaajia ja tilastoja, vaan selkeät raportit ja niiden sanallinen kommentointi riittävät.

Mahdollisuus keskittyä omien asiakkaiden palveluun

Olen itsekin koulutukseltani ekonomi, mutta haluan keskittyä yrityksessäni asiakaspalveluun enkä huolehtia itse kirjanpidosta tai muista paperihommista. Mandaatilta saan juuri sellaista palvelua kuin tarvitsen.

Esimerkiksi Oulun toimiston Reetta Rämäkkö on aina jämpti ja tarkka, ja voin kiireellisissä asioissa laittaa sähköpostia tietäen, että saan vastauksen ja haluamani paperit saman tien. Asiakaspalvelun Seija Aholalle taas voin soittaa milloin tahansa, ja hänellä on aikaa jutella.
Monialaista yritystietoutta

Mandaatissa ollaan valmiita syventymään minun yritystoimintaani, enkä ole esimerkiksi koskaan tarvinnut tilitoimistoa, joka olisi erikoistunut vaatealan franchisingyrityksiin. Olen saanut Markku ja Seija Aholalta paljon hyviä neuvoja liiketoimintani kehittämiseen ja erilaisten välttämättömien ratkaisujen tekemiseen.

Kohtuulliset hinnat ja odotukset ylittävää palvelua

Mandaatin hinnat ovat kohtuulliset, eikä maksua peritä jokaisesta puhelusta tai kysymyksestä. Saan pyytämättä ylimääräistä palvelua, kuten Mandaatin oman lakimiehen neuvoja. Olen joskus joutunut käyttämään tilintarkastajan kautta valittua lakitoimistoa, ja se oli järkyttävän kallista. Huomasin pian, että voin kysyä samat asiat Mandaatin lakimieheltä.

Koska tilitoimistojen kilpailu on todella kovaa, lisäarvoa tarjoamalla asiakkaat saa jäämään. Se vaatii muutakin kuin laskujen ja veroilmoitusten hoitamista, ja juuri niin Mandaatissa toimitaan.

Tervetuloa Mandaatin asiakkaaksi

Valitsemalla Tilitoimisto Mandaatin saat kokonaisvaltaista taloushallinnon tukea, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin. Mandaatin ammattitaitoinen tiimi yhdistää henkilökohtaisen palvelun ja syvällisen osaamisen, mahdollistaen tehokkaan kirjanpidon ja yrityksesi kasvun.