Tilitoimisto Espoo

Tervetuloa Tilitoimisto Mandaatti Espoon toimipisteeseen, Mankkaalla. Täällä Ismo Lempinen, Katja Bljum ja Paula Vierto tarjoavat lämmintä ja ystävällistä taloushallinnon asiantuntemusta.
Tilitoimisto Mandaatti Espoo

Koulutetut osaajat

Kaikki kirjanpitäjämme ovat koulutettuja yritysneuvojia.

Aina ajallaan

Teemme kirjanpidon ajallaan kirjanpitolakia noudattaen.

Pitkä kokemus

Meillä on jo yli 500 asiakkaan kokemus.

Kaikki toimialat

Palvelemme kaikkien toimialojen yrityksiä.

Lämmintä ja ystävällistä asiantuntemusta

Espoon tilitoimistossa lämmintä ja ystävällistä taloushallinnon asiantuntemusta tarjoavat Ismo Lempinen, Katja Bljum ja Paula Vierto.

Espoon tilitoimiston kasvutahti on vahva, joten asiakaskunta on ollut erittäin tyytyväistä ja asiakassuositukset tuovat uusia asiakkaita.

”Mielestäni hyvän asiakassuhteen ylläpitoon kuuluvat asiakkaan tapaamiset ja yhteiset palaverit. Asiakkaan pitää saada kokemus, että hänestä pidetään huolta”, Espoon Mandaatin yksikönjohtaja Ismo Lempinen sanoo.

Tilitoimisto Mandaatti Espoo tarjoaa asaikkaillee sähköistä taloushallintoa. Sähköisistä ohjelmistoista on valittavansasi Procountor ja siitä sen kolme erilaista ohjelmistotyyppiä (Taloushallinto, Tallennus, Solo). Lisäksi tarjoamme kirjanpitoa Netvisor-ohjelmistolla.

Päämääränämme on tarjota asiakkaalle proaktiivista palvelua eli neuvomme ja hoksautamme asiakasta, kun huomaamme talouslukujen kautta asiakkaan tarvitsevan kirjanpitäjän neuvoja ja ohjeita. Palvelulupauksemme mukaan myös vastaamme nopaseti asiakkaan yhteydenottoihin. Palvelumme on myös henkilökohtaista, joka käytännössä tarkoittaa esimerkikis sitä, että yrittäjä tuntee ja tietää oman kirjanpitäjänsä.

Yrittäjien tukena

Tilitoimisto Mandaatti Espoo on yrityksesi kumppani, joka on tukemassa yritystäsi niin alkuvaiheessa kuin kasvunkin aikana.

Me Tilitoimisto Mandaatti Espoossa annamme näkökulmia ja osaamista yrityksen liikevaihdon kasvattamiseen sekä myynnin kehittämiseen.

Tilitoimistostamme saat laajaa osaamista saman katon alta myös taloushallinnon automatisointiin, yritysjärjestelyihin ja juridisiin asioihin. Meillä on tilitoimiston oma lakimies, joka on asiakkaidemme käytettävissä.

Teemme tarvittaessa yrityksesi perustamisasiakirjat ja avustamme yrityksesi rekisteröinnissä.

Meillä on vankkaa kokemusta myös veroneuvonnasta, yritysjärjestelyistä, yhtiömuodon muutoksista sekä osakassopimusten laatimisesta.

Ajanmukaisesti ja oikein laskettu palkka on tärkeä osa yrityksesi taloushallintoa.

Teemme Tilitoimisto Mandaatti Espoossa ammattilaisen kokemuksella myös palkanlaskennat. Laskemme palkkoja niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Yhteystiedot

Sinikalliontie 7, 02630 Espoo

050 300 0809

Verkkolaskutus

Verkkolaskuosoite: 003728500007

Operaattori: Apix

Henkilökunta

Ismo Lempinen

Yksikönjohtaja, taloushallintopalvelut

050 300 0809

Katja Bljum

Kirjanpitäjä, palkanlaskija, yritysneuvoja, merkonomi

050 444 4099

Paula Vierto

Kirjanpitäjä

050 471 1901

Merja Tenhunen

KLT-kirjanpitäjä, taloushallinnon asiantuntija

044 9019 501

Jere Tykkyläinen

Asiakkuuspäällikkö

050 475 5502

Asiakkaamme suosittelevat meitä

Tervetuloa Mandaatin asiakkaksi

Valitsemalla Tilitoimisto Mandaatin saat kokonaisvaltaista taloushallinnon tukea, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin. Mandaatin ammattitaitoinen tiimi yhdistää henkilökohtaisen palvelun ja syvällisen osaamisen, mahdollistaen tehokkaan kirjanpidon ja yrityksesi kasvun.