Kirjanpito

Kattavat kirjanpidon palvelut, jotka tukevat yrityksesi taloushallintoa tehokkaasti ja ajantasaisesti.

Koulutetut osaajat

Kaikki kirjanpitäjämme ovat koulutettuja yritysneuvojia.

Aina ajallaan

Teemme kirjanpidon ajallaan kirjanpitolakia noudattaen.

Pitkä kokemus

Meillä on jo yli 500 asiakkaan kokemus.

Kaikki toimialat

Palvelemme kaikkien toimialojen yrityksiä.

Edistyneet taloushallinnon ohjelmistot käytössäsi

Netvisor tilitoimisto
Procountor tilitoimisto
eTasku kuitti- ja matkalaskusovellus
Visma Fivaldi kirjanpito-ohjelma

Sähköinen kirjanpito

Tilitoimisto Mandaatti tarjoaa kattavat sähköisen kirjanpidon palvelut, jotka helpottavat yrityksesi taloushallintoa. Yrityksesi tiliote saapuu päivittäin Mandaatin järjestelmään, ja sähköiset myynti- ja ostolaskut käsitellään sujuvasti. Myyntilaskut siirtyvät automaattisesti myyntireskontraan, ja tiliotteet tiliöidään päivittäin, mikä mahdollistaa myyntisaatavien tehokkaan seurannan.

Ostolaskut tulevat suoraan järjestelmään, jossa kirjanpitäjä tiliöi ne päivittäin ja siirtää ne hyväksyttäväksi. Hyväksytyt laskut siirtyvät ostoreskontraan ja maksetaan automaattisesti eräpäivänä. Tämä säästää merkittävästi aikaa, sillä sinun tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä tai hylätä laskut.

Käteiskuitit, kuten bensakulut ja edustuslounaat, voidaan toimittaa kätevästi eTasku-mobiilisovelluksella. Mandaatin järjestelmä pitää kirjanpitosi ajan tasalla päivittäin, joten yrityksesi taloudellisen tilanteen kehitystä voidaan seurata lähes reaaliaikaisesti. Voit myös tarkastella tuloslaskelman ja taseen tapahtumia yksityiskohtaisesti aina tositetasolle saakka.

Kuukauden vaihteessa kirjanpitäjä luo kausiveroilmoituksen, lähettää sen verottajalle ja laittaa kausiveron maksuun. Mandaatin sähköinen kirjanpito tarjoaa näin kokonaisvaltaista ja ajantasaista taloushallinnon tukea yrityksesi tarpeisiin.

Perinteinen kirjanpito

Mandaatti tarjoaa perinteisen kirjanpidon palveluita, jotka on suunniteltu joustavasti vastaamaan yrityksesi tarpeisiin. Kirjanpitosykli voidaan asettaa kuukausittaiseksi, neljännesvuosittaiseksi tai vuosittaiseksi riippuen yrityksesi liiketoiminnan koosta ja kausiverojen ilmoitusvelvollisuudesta. Mandaatti käsittelee sähköisen tiliotteen suoraan pankistasi valtakirjan avulla, ja kaikki tapahtumat tiliöidään tarkasti.

Tapahtumatiedot kerätään tositteista, kuten ostolaskuista, käteiskuiteista ja myyntilaskuista, jotka voit toimittaa joko paperilla, sähköisesti skannattuna tai eTasku-mobiilisovelluksen kautta. Mandaatin kirjanpitäjä erittelee tositteiden verokannat, kirjaa summat oikeille tileilleen ja järjestää tositteet mappiin tiliotteen mukaisessa järjestyksessä.

Sähköisen tiliotteen perusteella kirjanpitäjä summaa arvonlisäverot, tarkistaa verotilin tapahtumat, tekee mahdolliset varaston muutoskirjaukset ja tarkistaa palkkakirjaukset. Lisäksi mahdolliset poistot lasketaan tilikauden aikana tai sen päättyessä. Kun kaikki toimenpiteet on suoritettu, kirjanpitäjä lähettää kausiveroilmoituksen verottajalle ja toimittaa asiakkaalle raportit kirjanpidosta. Asiakas saa myös tiedon maksettavasta kausiverosta, mukaan lukien arvonlisäverot ja mahdolliset työnantajasuoritukset.

Mandaatin perinteinen kirjanpito tarjoaa näin kattavaa tukea yrityksesi taloushallintoon, varmistaen raportoinnin, maksujen ja verojen hallinnan saumattomasti.

Asiakkaamme suosittelevat meitä

Tervetuloa Mandaatin asiakkaaksi

Valitsemalla Tilitoimisto Mandaatin saat kokonaisvaltaista taloushallinnon tukea, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin. Mandaatin ammattitaitoinen tiimi yhdistää henkilökohtaisen palvelun ja syvällisen osaamisen, mahdollistaen tehokkaan kirjanpidon ja yrityksesi kasvun.