Tilitoimisto Helsinki

Tervetuloa Tilitoimisto Mandaatti Helsinkiin. Meillä Timo Peltonen, Sirpa Pesonen ja Emma Platt tarjoavat lämmintä ja ystävällistä taloushallinnon asiantuntemusta. Ymmärrämme yrittäjien tarpeita ja puhumme yrittäjän kieltä. Asiakkaamme arvostavat palveluitamme korkealle, ja suositukset jatkuvasti tuovat meille uusia yrittäjiä.
Tilitoimisto Mandaatti Espoo

Koulutetut osaajat

Kaikki kirjanpitäjämme ovat koulutettuja yritysneuvojia.

Aina ajallaan

Teemme kirjanpidon ajallaan kirjanpitolakia noudattaen.

Pitkä kokemus

Meillä on jo yli 500 asiakkaan kokemus.

Kaikki toimialat

Palvelemme kaikkien toimialojen yrityksiä.

Lämmintä ja asiantuntevaa palvelua

Tilitoimisto Mandaatti Helsingin toimipiste sijaitse Espoon Mankkaalla osoitteessa Sinikalliontie 7, Espoo.

Helsingin tilitoimistossa lämmintä ja ystävällistä taloushallinnon asiantuntemusta tarjoavat Timo Peltonen, Sirpa Pesonen ja Emma Platt.

Timon oma aikaisempi yrittäjätausta, Sirpan vuosikymmenien taloushallintokokemus ja Emman nuoruuden into ja nälkäinen asenne ovat hyviä vahvuuksia, kun yrittäjänä mietit oikean tilitoimiston valintaa.
Helsingin toimiston tekijöillä on kokemusta lukuisilta toimialoilta, jotka antavat laajan kokemuspohjan ja runsaasti hiljaista tietoa eri toimialojen taloushallinnon erityispiirteistä.

”Ymmärrämme yrittäjää ja puhumme yrittäjän kieltä kokemuspohjalta. Kun haluat yrittäjäystävällistä palvelua, ota yhteyttä soittamalla tai alla olevalla tarjouspyyntölomakkeella”, Timo, Sirpa ja Emma muistuttavat.

Helsingin toimiston asiakaskunta on ollut erittäin tyytyväistä ja asiakassuositukset tuovat uusia asiakkaita.

Tilitoimisto yrittäjän tukena

Mandaatti on yrityksesi kumppani, joka on tukemassa yritystäsi niin alkuvaiheessa kuin kasvunkin aikana.

Tilitoimisto Mandaatista saat taloushallintopalvelujen lisäksi näkökulmia ja osaamista yrityksen liikevaihdon kasvattamiseen sekä myynnin kehittämiseen.

Lisäksi tarjolla on laajaa osaamista taloushallinnon erityistilanteisiin. Mandaatissa on oma lakimies, joka on asiakkaidemme käytettävissä.

Yrityksesi alkuvaiheessa Mandaattissa tehdään tarvittaessa yrityksesi perustamisasiakirjat ja avustamme yrityksesi rekisteröinnissä.

Yhtiössämme on vankkaa kokemusta myös veroneuvonnasta, yritysjärjestelyistä, yhtiömuodon muutoksista sekä osakassopimusten laatimisesta.

Luonnollisesti Mandaatti tarjoaa myös palkanlaskentaa. Ajanmukaisesti ja oikein laskettu palkka on tärkeä osa yrityksesi taloushallintoa.

Teemme Tilitoimisto Mandaatissa ammattilaisen kokemuksella myös palkanlaskennat. Laskemme palkkoja niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Henkilökunta

Emma Platt

Yksikönjohtaja, kirjanpitäjä

044 706 3113

Sirpa Pesonen

Kirjanpitäjä, laskentamerkonomi

044 493 8215

Timo Peltonen

Taloushallinnon erikoisasiantuntija, KLT 

044 491 6185

Jere Tykkyläinen

Asiakkuuspäällikkö

050 475 5502

Asiakkaamme suosittelevat meitä

Tervetuloa Mandaatin asiakkaksi

Valitsemalla Tilitoimisto Mandaatin saat kokonaisvaltaista taloushallinnon tukea, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin. Mandaatin ammattitaitoinen tiimi yhdistää henkilökohtaisen palvelun ja syvällisen osaamisen, mahdollistaen tehokkaan kirjanpidon ja yrityksesi kasvun.